Ergenekon Şehit Mehmetçik İlkokulu

Vizyon: Ergenekon Şehit Mehmetçik İlköğretim Okulu olarak: Öğrencilerimizi ve velilerimizi geleceğe hazırlamak,karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkanları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.

Misyon: Ergenekon Şehit Mehmetçik İlköğretim Okulu olarak: Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında “ başarma azmi” ve “ geleceği şekillendirme sorumluluğu” ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.

Başarılar:

Saatler: İlkokul 08.30 - 14.15 Anasınıfları sabahçı grup 08.00-13.00 öglenci grup 13.00-18.00
Isınma: Kalorifer
Sportif Etkinlikler: